Cine suntem ?

Compania noastră este specializată în domeniul dezvoltării personale și are menirea să te ajute să îți accesezi resursele interioare proprii. Urcă acum pe o treaptă superioară în evoluția ta.

Ce ne dorim ?

 Să te ajutăm să  îți definești țelul tău, să îți dezvolți noi aptitudini și să progresezi.

Ce sperăm ?

Soluțiile noastre speră să îmbunătățească viața oamenilor și să amplifice vocile celor lăsați în urmă în sistemul actual.

Echipa noastră

Dacian Moldovan
Dacian Moldovan
Director

Dacian a fondat compania Goal Mentor, pasionat fiind de dezvoltare personală și dorind să îi ajute și pe alții să își descopere și să își dezvolte potențialul. Are experiență îndelungată în munca cu oamenii și în dezvoltarea de programe de educație non-formală. Fiind membru certificat al John Maxwell Team de trei ani, a avut nenumărate oportunități să prezinte și să implementeze principii ale leadershipului din poziția de vorbitor, trainer și coach.

Gabriela Szabo
Gabriela Szabo
Coordonator Tabere

Gabi aduce în companie experiența îndelungată de lucru cu copiii și cu tinerii, precum și experiența dezvoltării și implementării de programe noi. De 10 ani organizează tabere, dobândind bune abilități de organizare și comunicare, dar și vaste cunoștințe în domeniul educației non-formale și a dezvoltării abilităților și deprinderilor copiilor și tinerilor.

Dana Petrutan
Dana Petrutan
PR

După 16 ani de experiență în media, am certitudinea că dezvoltarea personală este componenta esențială a evoluției profesionale, iar comunicarea indispensabilă.