Dacă e vară, e vacanță și e timpul potrivit pentru aventură, prietenii și învățare! Anul acesta lansăm taberele de dezvoltare personală pentru copii „Fii TU - tare și unic!”

Ce facem

Credem că dezvoltarea personală este necesară și benefică atât pentru adulți, cât și pentru copii, deopotrivă. Abilități precum cele de comunicare, relaționare, conducere sunt înnăscute, dar pot fi crescute și perfecționate. Ca să nu vorbim despre cât de valoroase și importante sunt pentru succesul personal: spiritul de echipă, altruismul, compasiunea, inteligența emoțională, responsabilitatea, imaginea corectă de sine.

Pentru a cultiva în copii aceste lucruri am creat programul de tabără de dezvoltare personală în cadrul căruia, prin joc, filmulețe, discuții, exerciții și provocări pentru grupuri mici, întreceri, vom crea oportunități pentru ei să își definească identitatea, să câștige încredere în ei și în abilitățile lor, să dea frâu liber creativității lor, să relaționeze cu alți copii ca și ei și să înfrunte situații noi împreună.

Dar pentru a îmbina utilul cu plăcutul, nu vor lipsi nici activitățile de recreere/distracția: jocuri și întreceri sportive în aer liber, drumeții, seară de film, foc de tabără, concurs de talent etc.
Într-un peisaj montan deosebit de frumos din Munții Gurghiului, departe de zgomotul orașului, ne propunem să petrecem zile pline de activități interesante care să creeze amintiri de neuitat și învățături valoroase pentru copii.

Participarea în Maxwell Speakers Club este cel mai bun lucru după formarea directă primită de la John Maxwell însuși.

Ultimele locuri disponibile!
INVESTIȚIA este de 800 699 Lei pentru un participant și include:
  • pensiune completă: cazare 6 zile si 5 nopti, 3 mese pe zi și gustări;
  • transport Tîrgu-Mureș – Tabăra Lăpușna;
  • activități de dezvoltare personală, sportive şi recreative;
  • evaluare psihologică a personalității si raport;
  • fișe de lucru și materiale pentru diversele activități și ateliere;
  • paintball, trasee cu ATV-uri;
  • drumeții și vizite la obiectivele din zonă;
  • foc de tabără;
  • supraveghere permanentă;
  • distracție cât cuprinde.
Locația: Tabăra Lăpușna, sat Lăpușna, comuna Ibănești

Într-un peisaj montan deosebit de frumos din Munții Gurghiului, departe de zgomotul orașului, ne propunem să petrecem zile pline de activități interesante care să creeze amintiri de neuitat și învățături valoroase pentru copii.

Puncte esențiale

01
Seria 1

5-10 August 2018

02
Seria 2

12-17 August 2018 – 02

03
Copii

cu vârste cuprinse între 8-12 ani

04
Locuri/serie: 20

Vrei să te înscrii?